Se poate semna şi în serile de weekend pentru replantarea teilor

2 septembrie 2015

Anunţăm ieşenii că programul pentru consultarea publică pe tema replantării teilor în centrul Iaşului se va prelungi în weekend, după cum urmează:

sâmbăta şi duminica, în intervalul orar 18:00-20:00, persoanele interesate îşi vor putea exprima punctul de vedere în spaţiile amenajate pe Pietonalul Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în Parcul Copou.

Celelalte puncte de consultare vor fi inchise in weekend, dar toate vor fi deschise de luni până vineri în intervalul orar 8.30 – 16.30, iar în funcţie de numărul ieşenilor interesaţi, programul se poate extinde.

Menţionăm, de asemenea, că în timpul săptămanii, punctul de votare din Parcul Copou se va deschide la ora 9:30 (în loc de 8:30), pentru a permite angajaţilor Primăriei Iaşi să lucreze orele suplimentare în weekend.

La punctele de consultare din weekend vor fi prezenţi atât reprezentanţi ai Primăriei Iaşi, cât şi simpatizanţi sau voluntari din partea noastră (lista este deschisă, dacă doriţi să ne ajutaţi, trimiteti-ne un e-mail la iaşuliubesteteii@gmail.com sau un mesaj pe această pagină cu datele de contact şi vă vom ţine la curent).

Extinderea programului de consultare s-a realizat în urma solicitărilor ieşenilor care nu pot ajunge la punctele amenajate în timpul săptămânii. Am solicitat această extindere Primăriei Iaşi, iar solicitarea noastră a fost acceptată.

Proiectul pentru replantarea teilor, poate fi consultat aici:www.iasuliubesteteii.ro

Vă multumim şi vă aşteptăm la vot!

Grupul de initiativă civică “Iaşul Iubeşte Teii”
cc: Grupul Academic din Iaşi (www.impotriva.blogspot.co.uk)
cc: Asociatia Dendro-Ornamentală “Anastasie Fătu” Iaşi
cc: Centrul de Resurse pentru participare publică (CeRe)

Leave a Comment